Merkki roundel

Ilmainen toimitus Ison-Britannian mantereelle yli 70 punnan tilauksille

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy

Salasanan palautus

Jaa tämä sivu

Sinun toivelistasi

Etsi CRANBOURN®

Kategorian mukaan

Kokoelmat & Atmospheres™

Tuoksut ja kasvit

Selaa Ingredient & Botanical mukaan

CRANBOURNin sisällä®

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi ja pitämään tietosi turvassa. Tämä käytäntö tarjoaa läpinäkyvää tietoa CRANBOURNin henkilötiedoista® Holdings Limited kerää ja miten henkilökohtaisia tietoja käytetään.

Käsitellessäsi tietojasi:

  • Varmistamme tietojesi suojan ja yksityisyytesi säilymisen
  • Keräämme ja käsittelemme tietojasi vain tarvittaessa
  • Emme myy, anna tai millään tavalla levitä tai julkaise henkilötietojasi
  • Emme koskaan lähetä sinulle roskapostia

CRANBOURN® Holdings Limited käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjänä direktiivin ja GDPR:n mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Henkilötietojen kerääminen

CRANBOURN® Holdings Limited voi kerätä ja käyttää seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • Henkilötiedot ja yhteystiedot
  • Väestötiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet
  • Tietoja tämän verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien evästeet)
  • Taloudelliset tiedot, kuten luotto-/pankkikorttien numerot
  • Verkkosivustosi vuorovaikutustiedot, kuten anonyymi IP-osoite, maantieteellinen sijainti, laite ja käyttöjärjestelmä, Internet-selaimen tyyppi ja versio, URL-osoitteet, jotka liittyvät siihen, miten tulit tälle verkkosivustolle, toimintasi tällä verkkosivustolla ja mihin poistut
  • Tiedot, jotka annat täyttääksesi verkkolomakkeen tai postituslistatilauksen verkkosivustolla
  • Tietoja tämän sivuston kautta tehdyistä liiketoimista
  • "Evästeet", joiden avulla verkkosivusto muistaa tietosi, jos palaat sivustolle, kuten pitää sinut kirjautuneena tai muistaa kirjautumistietosi, jos palaat sivustolle
  • Ja kaikki muut tiedot, jotka lähetät yritykselle

Henkilötietojen käyttö

CRANBOURN® Holdings Limited voi käyttää henkilötietojasi:

  • Ostamiesi tuotteiden/palvelujen tarjoaminen tai toimittaminen
  • Sisäiseen kirjanpitoon ja kirjanpitoon
  • Tuotteidemme/palveluidemme parantamiseksi
  • Sinua mahdollisesti kiinnostavien mainosmateriaalien lähettäminen sähköpostitse
  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksiin, jotka voidaan tehdä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Tällaisia tietoja voidaan käyttää verkkosivuston mukauttamiseen tai päivittämiseen
  • Voit mukauttaa verkkosivustoa sinulle
  • Jotta pääset käyttämään verkkosivuston palveluita

Google Analytics

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsia, Google, Inc:n ("Google") tarjoamaa verkkoanalytiikkapalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä ja tietokoneellesi asetettuja tekstitiedostoja auttaakseen verkkosivustoa analysoimaan, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Lisätietoja evästeestä on tämän käytännön alla.

Google Analytics on asetettu keräämään tietoja anonyymisti IP-anonymisoinnin määritysasetuksen ollessa käytössä, eikä se tallenna koko IP-osoitetta.

Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille lain niin vaatiessa tai jos tällaiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin.

Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi; Huomaa, että jos teet tämän, et ehkä voi käyttää tämän verkkosivuston toimintoja. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksiin.

Mailchimp

CRANBOURN® Holdings Limited käyttää Mailchimpiä uutiskirjeemme ja joukkoviestintään asiakasviestinnässä. Tallennamme Mailchimp-palvelimelle osan tiedoistasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi ja tarkkoja tietoja sähköpostilinkeistä, joita napsautat sinulle lähetetyissä sähköpostiviesteissä.

Pidämme kirjaa suostumuksesta markkinointiviestintään. Saatamme lähettää olemassa oleville asiakkaille harvoin sähköpostia oikeutettujen etujen perusteella ei-markkinointiin ja olennaisiin viestintään.

Mailchimpin kautta lähetetyissä viesteissä ei ole kolmannen osapuolen seurantaa heidän analytiikkansa lisäksi. Mailchimp eikä emme koskaan myy sähköpostiosoitettasi tai jaa sitä kenenkään muun osapuolen kanssa, ellei meitä laillisesti pakota tekemään niin.

Mailchimpin tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa: http://mailchimp.com/legal/privacy.

Ohjelmistot ja kolmannet osapuolet

CRANBOURN® Holdings Limited käyttää ohjelmistoja ja luotettuja kolmansia osapuolia täyttääkseen sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan palveluidemme suorittamisessa ja liiketoimien suorittamisessa. Pyytämällä tietoja tai palvelun ja tuotteen toimittamista käsittelemme tietojasi sopimuksen laillisen perusteen mukaisesti.

Rekisteröitymällä meille, ostamalla tai pyytämällä palvelua, ymmärrät ja hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja voidaan säilyttää:

  • Mailchimp

CRANBOURN® Holdings Limited ei myy tai vuokraa tietojasi markkinoijille tai ulkopuolisille osapuolille. Jaamme tietosi vain seuraaville luotettaville kolmansille osapuolille palvelun toimittamiseksi sinulle:

CRANBOURN® Holdings Limited varmistaa, että heillä on kanssaan sopimukset, jotka vahvistavat, että tietojasi käsitellään GDPR:n mukaisesti.

CRANBOURN® Holdings Limited voi luovuttaa henkilötietojasi lain edellyttämässä laajuudessa minkä tahansa oikeudenkäynnin tai mahdollisen oikeudenkäynnin yhteydessä sekä laillisten oikeuksiensa perustamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi.

Voimme myydä, ostaa, sulautua tai tehdä yhteistyötä muiden yritysten tai yritysten kanssa tulevaisuudessa. Tällaisissa tapahtumissa käyttäjätiedot voivat olla siirrettyjen varojen joukossa, ja ilmoitamme sinulle etukäteen tällaisesta siirrosta.

Tietojesi suojaaminen

CRANBOURN® Holdings Limitedillä on käytössä tietosuojakäytäntö, ja se ryhtyy kohtuullisiin teknisiin ja organisatorisiin varotoimiin estääkseen henkilötietojesi katoamisen, väärinkäytön tai muuttamisen.

CRANBOURN® Holdings Limited tallentaa kaikki antamasi henkilötiedot suojatuille palvelimilleen. Emme koskaan anna pääsyä tietokantoihimme ei-luotettavalle kolmannelle osapuolelle, joka on kuvattu tässä käytännössä.

Tämän verkkosivuston kautta syötettyihin sähköisiin tapahtumiin liittyvät tiedot suojataan salaustekniikalla.

Ulkoinen PCI-yhteensopiva maksuyhdyskäytävä käsittelee kaikki maksutapahtumat.

GDPR-päätösten mukaisesti ilmoitamme käyttäjillemme 72 tunnin kuluessa, jos tapahtuu tietoturvaloukkauksia, jotka voivat vaarantaa tietosi.

Kuinka voit rajoittaa tai käyttää tietojasi

Voit päättää rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

  • Aina kun sinua pyydetään täyttämään verkkosivustolla oleva lomake, etsi ruutu, jonka voit jättää valitsematta ja ilmoittaa, että et halua kenenkään käyttävän tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa:

  • sähköpostilla [email protected]
  • tilauksen peruuttaminen markkinointisähköpostissa olevan tilauksen peruutuslinkin kautta

Voit pyytää tietoja hallussamme olevista henkilötiedoista sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Toimitamme nämä tiedot 30 päivän kuluessa. Jos tiedot ovat virheellisiä, korjaamme ne heti, kun saamme sinulta asianmukaisen ilmoituksen tai todisteet kirjallisesti.

Oikeus tulla unohdetuksi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeellista, mutta säilytämme lakisääteiset vaatimukset taloudellisten tietojen säilyttämiselle.

Sinulla on oikeus kehottaa meitä poistamaan kaikki henkilötiedot. Jos haluat kehottaa meitä poistamaan sen, tee se sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Kaikki tiedot, joita ei enää tarvita, poistetaan tai tuhotaan turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Oikaisuoikeus

Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat ajan tasalla ja tarkkoja. Jos havaitaan epätarkkoja tai puutteellisia tietoja, ryhdymme toimenpiteisiin niiden korjaamiseksi tai poistamiseksi turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan puutteelliset henkilötiedot. Jos haluat pyytää epätäydellistä tietojen poistamista, tee se sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Sosiaalisen median käytäntö ja käyttö

Noudatamme sosiaalisen median politiikkaa varmistaaksemme, että yrityksemme ja henkilökuntamme käyttäytyvät verkossa asianmukaisesti. Vaikka meillä saattaa olla virallisia profiileja sosiaalisen median alustoilla, käyttäjiä kehotetaan varmistamaan tällaisten profiilien aitous ennen kuin he käyttävät tällaisia profiileja tai jakavat tietoja niiden kanssa. Emme koskaan kysy käyttäjien salasanoja tai henkilötietoja sosiaalisen median alustoilla. Käyttäjiä kehotetaan käyttäytymään asianmukaisesti, kun he ovat kanssamme tekemisissä sosiaalisessa mediassa.

Verkkosivustollamme voi olla sosiaalisen median jakamispainikkeita, jotka auttavat jakamaan verkkosisältöä suoraan verkkosivuilta vastaaville sosiaalisen median alustoille. Käytät sosiaalisen median jakamispainikkeita oman harkintasi mukaan ja hyväksyt, että niin tekeminen saattaa julkaista sisältöä sosiaalisen median profiilisyötteelläsi tai -sivullasi.

Alaikäisten Palveluiden käyttö

Palveluita ei ole suunnattu alle kolmetoista (13) vuotiaille henkilöille, ja pyydämme, etteivät he toimita henkilötietoja Palveluiden kautta.

Muut sivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kuitenkin, kun olet käyttänyt näitä linkkejä poistuessasi sivustoltamme, sinun tulee huomioida, että meillä ei ole minkäänlaista valvontaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa minkään sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, jotka annat vieraillessasi tällaisilla sivustoilla. Tämä tietosuojalausunto ei koske tällaisia sivustoja. Sinun tulee noudattaa varovaisuutta ja tutustua kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaan tietosuojaselosteeseen.

 

Evästekäytäntö

Tämä verkkosivusto ja CRANBOURN® sovelluksen omistaa ja hallinnoi CRANBOURN® (Holdings UK) Limited (jäljempänä: ”CRANBOURN®", "me" tai "me"). Alustamme käyttävät evästeitä ja vastaavia teknologioita, kuten pikseleitä, SDK:ita ja JavaScriptiä (jäljempänä yhteisesti "evästeet"). Tämä evästekäytäntö kuvaa mitä evästeet ovat, mitä evästeitä käytämme, mihin tarkoitukseen käytämme niitä ja kumppaneita, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka vierailemasi verkkosivusto tai käyttämäsi sovellus sijoittaa tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi. Evästeitä voidaan käyttää muun muassa tehostamaan verkkosivujen/sovellusten toimintaa tai esimerkiksi varmistamaan, että ostoskoriisi lisäämäsi tuotteet säilyvät ostoskoriin. Evästeitä voidaan käyttää myös moniin muihin tarkoituksiin. Seuraavassa osiossa voit lukea käyttämistämme evästeistä.

CRANBOURN® käyttää myös evästeitä vastaavia teknologioita, kuten pikseleitä ja JavaScriptiä.

Pikseli on läpinäkyvä GIF-kuva, joka lisätään verkkosivulle. Pikselit ovat näkymättömiä. Pikselien ja SDK:iden avulla mitataan esimerkiksi, onko käyttäjä nähnyt verkkosivun tai sähköpostin. Niiden avulla verkkosivustot ja sovellukset toimivat tehokkaammin ja lisäävät niiden käyttäjäystävällisyyttä. Vaihtoehtoisia pikseleiden nimiä ovat verkkojäljitteet, seurantavirheet, selkeät GIF-tiedostot, pikselitunnisteet, SDK:t ja 1×1 GIF:t.

JavaScript on komentosarjakieli, jota käytetään laajasti verkkosivujen tekemiseen interaktiivisiksi ja verkkosovellusten kehittämiseen. Skripti lähetetään takaisin verkkoselaimeen HTML-koodilla ja suoritetaan selaimessa.

Millaisia evästeitä CRANBOURN tekee® käyttää?

Käytämme ehdottoman välttämättömiä evästeitä, suorituskykyevästeitä ja markkinointievästeitä.

Ehdottomasti välttämättömät evästeet

Ehdottoman välttämättömät evästeet varmistavat, että CRANBOURN®verkkosivustot ja sovellukset voivat toimia oikein. Näitä ovat esimerkiksi sisäänkirjautuminen ja mahdollisuus tilata tuotteita.

Lue lisää…

Ehdottoman välttämättömät evästeet varmistavat, että CRANBOURN®verkkosivustot ja sovellukset toimivat oikein. Nämä evästeet varmistavat, että:

  • Tuotteet, jotka lisäät ostoskoriin ostosten aikana, säilytetään siellä;
  • Tilausprosessin aikana antamasi tiedot säilytetään.
  • CRANBOURN® voi tarjota sinulle lahjan, jos olet tilannut tietyn summan.
  • Katutiedot lisätään, jos annat postinumeron.
  • Voit valita eri tapoja toimittaa tilauksesi.
  • Voit valita eri maksutapoja tehdessäsi tilausta.
  • Jos olet saanut lahjakortin tai alennuskoodin, voit lunastaa sen.
  • Voit tehdä ostoksia verkossa osoitteessa CRANBOURN® turvallisesti.
  • Selaimesi asetukset tallennetaan, jotta voit tarkastella verkkosivustoamme optimaalisesti näytölläsi.
  • Voit vastata palautevuorovaikutuksiin.
  • On mahdollista havaita väärinkäyttö tai mahdolliset ongelmat verkkosivustoillamme, sovelluksissamme ja palveluissamme esimerkiksi rekisteröimällä useita peräkkäisiä epäonnistuneita kirjautumisyrityksiä.
  • Sivun käyttötapa verkkosivustollamme tallennetaan, jotta voit siirtyä edestakaisin aiemmin vierailemillesi sivuille.
  • Kieli ja maa tallennetaan, jotta sinun ei tarvitse syöttää kieli- ja maaasetuksia uudelleen.
  • Mahdollisuus tallentaa kirjautumistietosi voidaan tarjota, jotta sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen sisään.
  • Maksutapa voidaan tallentaa, jotta voimme valita sen sinulle etukäteen seuraavalla kerralla.
  • Että näytämme Ainutlaatuisen myyntipisteen -palkin vain, jos et ole aiemmin napsauttanut sitä pois.
  • Voimme tallentaa kyselyn tulokset Ohjattu myynti -työkaluun, jotta meidän ei tarvitse kysyä toiveitasi uudelleen.
Piilottaa

Analyyttiset evästeet

Analyyttiset evästeet keräävät käyttäjiämme koskevia tilastotietoja. Näiden tilastojen avulla voimme jatkuvasti parantaa sovelluksiamme ja verkkosivustojamme.

Lue lisää…

Käytämme näitä evästeitä:

  • Seuraamalla kuinka monta kävijää vierailee verkkosivustollamme ja sovelluksessamme sekä vertailukelpoisia tilastotietoja;
  • Tilastotietojen seuranta esimerkiksi uutiskirjeistämme ja verkossa julkaistuista avoimista työpaikoista.
  • Analyysien tekeminen, jotta voimme vierailla vierailijoillemme mahdollisimman miellyttävällä verkkosivustolla ja sovelluksessa.
  • Useiden Google-palvelujen, kuten Google Analyticsin, optimointi.
  • Verkkosivustojemme ja sovelluksiemme optimointi yleensä.
Piilottaa

Markkinointievästeet

Käytämme näitä evästeitä näyttääksemme sinulle räätälöityjä viestejä verkkokäyttäytymisesi perusteella. Käytämme verkkokäyttäytymistäsi tähän, koska pyrimme tekemään henkilökohtaisista viesteistämme mahdollisimman osuvia. Saatamme näyttää tämän henkilökohtaisen viestin verkkosivustollamme ja sovelluksessamme tai alustamme ulkopuolella. Käytämme useita mainosalustoja, joissa saatat kohdata tällaisen henkilökohtaisen viestin. Näet näiden yksityiskohdat alla olevasta evästekumppaniluettelosta. Lopuksi käytämme käyttäytymistäsi ja profiiliasi löytääksemme ihmisiä, jotka muistuttavat sinua, jotta voimme tehdä heistäkin fanejamme.

Lue lisää…

Markkinointievästeiden ansiosta voimme:

  • Luo sinulle sopivia mainoksia.
  • Estä sinua näkemästä samoja mainoksia koko ajan.
  • Estä sinua näkemästä mainoksia juuri ostamistasi tuotteista.
  • Seuraa, oletko vuorovaikutuksessa mainosten kanssa. Tällä tarkoitamme esimerkiksi videon katsomista, mainoksen napsauttamista, Instagramin viestiin vastaamista jne.
  • Tarkista, teetkö tilauksen sen jälkeen, kun olet nähnyt mainoksen tai napsauttanut sitä.
  • Katso, saavatko online-mainokset sinut ostamaan CRANBOURN:llä® Retail Partner -myymälä.
  • Vieraile CRANBOURN:ssä ja lähesty muita ihmisiä, jotka ovat käytökseltään ja profiililtaan vastaavia® verkkosivusto tai sovellus.
  • Mittaa työmarkkinointikampanjoidemme tehokkuutta.
  • Mukauta avoimien työpaikkojen yleiskatsaus urasivustollamme tarvittaessa.

CRANBOURN® käyttää markkinointievästeitä vain, jos olet sallinut tämän. Siitä hetkestä lähtien, kun peruutat lupasi käyttää ja sijoittaa markkinointievästeitä, mainoksia voidaan edelleen näyttää, mutta nämä ovat satunnaisia mainoksia.

Piilottaa

Käyttämällä alla olevaa Päivitä evästeasetukset -painiketta näet yleiskatsauksen käyttämistämme evästeistä ja siitä, minkä kumppaneiden kanssa teemme yhteistyötä. Voit myös tehdä evästeitä koskevia valintojasi alla:

Evästevalintani

Päivitä evästeasetukset

Jos haluat poistaa paikalliselle (mobiili)laitteellesi jo asetetut markkinointievästeet, voit muuttaa tätä selaimesi asetuksista (katso alla).

Selaimen asetukset

Säätämällä selaimesi asetuksia voit estää verkkosivuston evästeiden asettamisen tietokoneellesi. Tämän muutoksen myötä saat varoituksen ennen evästeiden sijoittamista. Asetuksia on myös mahdollista säätää niin, että selain hylkää kaikki evästeet tai vain kolmansien osapuolien evästeet. Lisäksi voit poistaa jo asetetut evästeet. Asetukset on säädettävä erikseen kullekin käyttämällesi laitteelle kullekin selaimelle.

On tärkeää huomata, että jos et halua käyttää evästeitä, kaikki verkkosivuston toiminnot eivät välttämättä toimi kunnolla. Lisäksi evästeiden kieltäminen ei tarkoita, että et enää näe personoitua CRANBOURN:tä® mainoksia. Mainokset ovat silloin vain satunnaisia mieluummin kuin kiinnostuksen kohteidesi mukaisia. Voit selvittää asetusten säätämisen selainkohtaisesti eri selainten oppaista tai ohjetoiminnoista:

  • Kromi
  • Safari
  • Firefox
  • Internet Explorer Edge

Evästehistorian poistaminen

Jos olet valinnut yllä "kiellä markkinointievästeet", näitä evästeitä ei enää sijoita siitä hetkestä lähtien. Tämän lisäksi voit poistaa evästehistorian eri selaimista seuraavilla tavoilla. On tärkeää huomata, että kaikki verkkosivuston toiminnot eivät välttämättä toimi oikein. Jos vierailet verkkosivuillamme, emme enää tunnista sinua automaattisesti ja sinun on esimerkiksi kirjauduttava uudelleen sisään, kun haluat tehdä tilauksen.

Evästeiden poistaminen Chromessa:

  • Napsauta 3 pistettä oikeassa yläkulmassa. Valitse Historia > Historia > Tyhjennä selaintiedot
  • Tyhjennä selaintiedot -valikossa on mahdollisuus poistaa selaustiedot ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen tuntiin asti. Ilmoita sitten, mitkä kohteet haluat poistaa. Lisäksi evästeiden poistamista varten sinun on valittava vähintään "Evästeet ja muut sivusto- ja laajennustiedot".
  • Napsauta "Tyhjennä selaimen tiedot" -painiketta.

Evästeiden poistaminen Safarissa:

  • Avaa Safari ja siirry kohtaan Safari > Asetukset > Tietosuoja > Poista tallennetut evästeet ja tiedot > Hallitse verkkosivuston tietoja > Poista kaikki.

Evästeiden poistaminen Firefoxissa:

  • Napsauta kolmea riviä oikeassa yläkulmassa ja napsauta Asetukset > Tietosuoja > Poista yksittäiset evästeet.
  • Napsauta "Poista kaikki".

Evästeiden poistaminen Microsoft Edgessä:

  • Napsauta 3 pistettä oikeassa yläkulmassa > Asetukset. Valitse "Tyhjennä selaintiedot" -kohdasta "Valitse tyhjennettävät tiedot".
  • Valitse evästeet (esivalitut) > Napsauta "Tyhjennä" -painiketta.

Evästeiden poistaminen Internet Explorerissa:

  • Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa hammasratasta > valitse "Internet-asetukset" > "Yleiset"-välilehti. Napsauta "Selainhistoria" -kohdassa "Poista".
  • Etkö halua poistaa kaikkea? Varmista sitten rasti "Evästeet ja verkkosivuston tiedot" ja napsauta "Poista".

Evästeiden poistaminen puhelimestasi:

iPhone

  • Tyhjennä historiasi ja evästeet siirtymällä kohtaan Asetukset > Safari ja napauttamalla Tyhjennä historia ja verkkosivustotiedot. Historian, evästeiden ja selaustietojen poistaminen Safarista ei muuta automaattisen täytön tietojasi.
  • Tyhjennä evästeet ja säilytä historiasi siirtymällä kohtaan Asetukset > Safari > Lisäasetukset > Verkkosivustotiedot ja napauttamalla sitten Poista kaikki sivuston tiedot.
  • Jos haluat vierailla sivustoilla jättämättä historiaa, ota yksityinen selaus käyttöön tai poista se käytöstä.

Android

  • Chrome-sovelluksessa
  • Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai -tabletilla.
  • Napauta oikeassa yläkulmassa Lisää.
  • Napauta Historia ja sitten Tyhjennä selaustiedot.
  • Valitse yläreunasta aikaväli. Voit poistaa kaiken valitsemalla Koko ajan.
  • Valitse Evästeet ja sivustotiedot- ja Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot -valintaruudut.
  • Napauta Tyhjennä tiedot.
  • Lue lisää evästeasetusten muuttamisesta Chromessa.

Muissa selainsovelluksissa

Jos käytät Firefoxia tai muuta selainta, katso ohjeet sen tukisivustolta.

Politiikan muutokset

Saatamme muuttaa tätä käytäntöä ajoittain. Jos kyseessä on olennainen muutos, josta meidän on ilmoitettava sinulle, pyydettävä lupaasi tai jos muutos koskee sinua jollain muulla tavalla, varmistamme, että saat tarvittavat tiedot hyvissä ajoin ennen muutoksen voimaantuloa.

Ota yhteyttä CRANBOURNiin® Holdings Limited

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa:

  • Pyydä pääsyä tietoihin, jotka CRANBOURN® Holdings Limited kertoo sinusta
  • Korjaa kaikki tiedot, jotka CRANBOURN® Holdings Limited kertoo sinusta
  • Pyydä CRANBOURNin tietojen poistamista® Holdings Limited kertoo sinusta

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi käsittelystä, kirjoita sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Jos sinusta tuntuu, että tietojesi käsittelyssä saattaa olla ongelmia, ota yhteyttä CRANBOURNiin® Holdings Limited sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Jos et vieläkään ole tyytyväinen, sinulla on oikeus valittaa tiedotusvaltuutetun toimistoon (ico.org.uk).

Hetkiä Mauritiuksella™

Luxury Room Diffuser, 100 ml, Aqua Blue, Natural Reeds

Petitgrain | Ylang Ylang | Jasmiini
Huikea kukka
£52.00 100 ml
52,00 £ / 100 ml

Hetkiä Mauritiuksella™

Luxury Room Diffuser, 100 ml, Liituvalkoinen, Natural Reeds

Petitgrain | Ylang Ylang | Jasmiini
Huikea kukka
£52.00 100 ml
52,00 £ / 100 ml

Liity matkaan

Rekisteröidy saadaksesi viimeisimmät CRANBOURN®-uutiset, -tapahtumat ja -julkaisut.

Ladataan...
Sulje Quick Look