Roundel znamke

Brezplačna dostava po celinski Veliki Britaniji za naročila nad 70 GBP

Prijavite se ali se registrirajte

Ponastavitev gesla

Delite to stran

Vaš seznam želja

Išči CRANBOURN®

Po kategoriji

Zbirke in vzdušja™

Dišave in botanični izdelki

Brskajte po sestavinah in rastlinah

Znotraj CRANBOURN®

Politika zasebnosti in piškotkov

Zavezani smo k varovanju vaše zasebnosti in zagotavljanju varnosti vaših podatkov. Ta politika zagotavlja pregledne informacije o osebnih podatkih, ki jih CRANBOURN® Holdings Limited zbira osebne podatke in jih uporablja.

Pri ravnanju z vašimi podatki:

  • Poskrbeli bomo za zaščito vaših podatkov in varovanje vaše zasebnosti
  • Vaše podatke bomo zbirali in obdelovali le, ko bo to potrebno
  • Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, dali v najem ali kakor koli distribuirali ali javno objavili
  • Nikoli vam ne bomo pošiljali neželene pošte

CRANBOURN® Holdings Limited obdeluje osebne podatke kot upravljavec, kot je opredeljeno v Direktivi in GDPR. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke, nam lahko pišete na [email protected].

Zbiranje osebnih podatkov

CRANBOURN® Holdings Limited lahko zbira in uporablja naslednje vrste osebnih podatkov:

  • Osebni podatki in kontaktni podatki
  • Demografski podatki, kot so poštna številka, preference in zanimanja
  • Informacije o vaši uporabi te spletne strani (vključno s piškotki)
  • Finančne informacije, kot so številke kreditnih/debetnih kartic
  • Podatki o interakciji z vašim spletnim mestom, kot so anonimni naslov IP, geološka lokacija, naprava in operacijski sistem, vrsta in različica internetnega brskalnika, URL-ji glede tega, kako ste prišli na to spletno mesto, vaša dejavnost na tem spletnem mestu in kam izstopite
  • Podatki, ki jih posredujete za izpolnjevanje spletnega obrazca ali vpis na poštni seznam na spletnem mestu
  • Informacije o transakcijah, izvedenih na tem spletnem mestu
  • »Piškotki«, ki spletnemu mestu omogočajo, da si zapomni vaše podatke, če se vrnete na spletno mesto, na primer, da ostanete prijavljeni ali da si zapomni vaše poverilnice za prijavo, če se vrnete na spletno mesto
  • In vse druge informacije, ki jih pošljete podjetju

Uporaba osebnih podatkov

CRANBOURN® Holdings Limited lahko uporabi vaše osebne podatke:

  • Za zagotavljanje ali dobavo izdelkov/storitev, ki jih kupite
  • Za interno vodenje evidenc in računovodstvo
  • Za izboljšanje naših izdelkov/storitev
  • Za pošiljanje promocijskih materialov, ki bi vas utegnili zanimati, po elektronski pošti
  • Za vzpostavitev stika z vami za namene tržnih raziskav, ki se lahko izvajajo po e-pošti, telefonu, faksu ali pošti. Takšni podatki se lahko uporabijo za prilagoditev ali posodobitev spletne strani
  • Za prilagoditev spletnega mesta za vas
  • Za omogočanje vašega dostopa do storitev spletnega mesta in njihove uporabe

Google Analytics

Naše spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google, Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja piškotke in besedilne datoteke, shranjene v vašem računalniku, da pomaga spletnemu mestu analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto. Za informacije o tem, kaj je piškotek, glejte spodaj v tem pravilniku.

Google Analytics je nastavljen za anonimno zbiranje podatkov, pri čemer je aktivirana nastavitev konfiguracije anonimizacije IP in ne beleži celotnega naslova IP.

Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, če to zahteva zakon ali če te tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google ne bo povezal vašega naslova IP z drugimi podatki, ki jih hrani Google.

Uporabo piškotkov lahko zavrnete tako, da v svojem brskalniku izberete ustrezne nastavitve; upoštevajte, da če to storite, morda ne boste mogli uporabljati funkcionalnosti tega spletnega mesta. Z uporabo tega spletnega mesta soglašate, da Google obdeluje podatke o vas na način in za zgoraj navedene namene.

Mailchimp

CRANBOURN® Holdings Limited uporablja Mailchimp za upravljanje našega glasila in masovne komunikacije s strankami. Nekatere vaše podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom, naslovom IP in posebnimi informacijami o e-poštnih povezavah, ki jih kliknete v e-poštnih sporočilih, ki vam jih pošljemo, bomo shranili na strežnik Mailchimp.

Vodili bomo evidenco soglasij za tržno komuniciranje. Obstoječim strankam lahko občasno pošiljamo e-pošto na podlagi zakonitih interesov z netrženjskimi in bistvenimi sporočili.

V sporočilih, ki jih pošiljamo prek Mailchimpa, razen njihove analitike ni nobenega sledenja tretjih oseb. Mailchimp niti mi ne bomo nikoli prodali vašega e-poštnega naslova ali ga delili s katero koli drugo stranko, razen če smo k temu zakonsko prisiljeni.

Politika zasebnosti Mailchimp je na voljo na: http://mailchimp.com/legal/privacy.

Programska oprema in tretje osebe

CRANBOURN® Holdings Limited bo uporabljal programsko opremo in zaupanja vredne tretje osebe za izpolnjevanje naših pogodbenih obveznosti do vas pri izvajanju naših storitev in zaključevanju transakcij. Z zahtevo po informacijah ali dobavi storitve in izdelka vaše podatke obdelujemo na podlagi pogodbene pravne podlage.

Z registracijo pri nas, nakupom ali zahtevanjem storitve razumete in se strinjate, da se lahko osebni podatki, ki jih posredujete, hranijo na:

  • Mailchimp

CRANBOURN® Holdings Limited ne prodaja ali daje v najem vaših podatkov tržnikom ali nepovezanim tretjim osebam. Vaše podatke delimo le z naslednjimi zaupanja vrednimi tretjimi osebami, da vam zagotovimo storitev:

CRANBOURN® Holdings Limited bo zagotovil, da ima z njimi sklenjene pogodbe, ki potrjujejo, da bodo vaši podatki obdelani v skladu z GDPR.

CRANBOURN® Holdings Limited lahko razkrije vaše osebne podatke v obsegu, ki ga zahteva zakon v zvezi s kakršnimi koli pravnimi postopki ali bodočimi pravnimi postopki ter za vzpostavitev, uveljavljanje ali obrambo svojih zakonskih pravic.

Morda bomo v prihodnosti prodali, kupili, združili ali sodelovali z drugimi podjetji ali podjetji. Pri takšnih transakcijah so lahko med prenesenimi sredstvi podatki o uporabniku in o takem prenosu vas bomo vnaprej obvestili.

Zaščita vaših podatkov

CRANBOURN® Družba Holdings Limited ima v veljavi politiko upravljanja podatkov in bo sprejela razumne tehnične in organizacijske previdnostne ukrepe, da prepreči izgubo, zlorabo ali spremembo vaših osebnih podatkov.

CRANBOURN® Holdings Limited bo vse osebne podatke, ki jih posredujete, shranil na svojih varnih strežnikih. Nikoli ne bomo omogočili dostopa do naših podatkovnih zbirk nezaupni tretji osebi, ki je podrobno opisana v tem pravilniku.

Podatki v zvezi z elektronskimi transakcijami, vnesenimi prek te spletne strani, bodo zaščiteni s tehnologijo šifriranja.

Zunanji plačilni prehod, skladen s PCI, upravlja vse plačilne transakcije.

V skladu z odločitvami GDPR bi naše uporabnike obvestili v 72 urah, če pride do kakršne koli kršitve varnosti, ki bi lahko ogrozila vaše podatke.

Kako lahko omejite ali dostopate do svojih podatkov

Zbiranje ali uporabo vaših osebnih podatkov lahko omejite na naslednje načine:

  • Kadar koli vas prosimo, da izpolnite obrazec na spletnem mestu, poiščite polje, ki ga lahko pustite nepotrjenega, da označite, da ne želite, da bi kdorkoli uporabljal podatke za namene neposrednega trženja.

Če ste se predhodno strinjali z uporabo vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, si lahko kadar koli premislite tako, da:

  • pošiljanje po elektronski pošti [email protected]
  • odjava prek povezave za odjavo v marketinškem e-poštnem sporočilu

Podrobnosti o osebnih podatkih, ki jih hranimo o vas, lahko zahtevate po e-pošti na naslov [email protected].

Te podatke bomo posredovali v 30 dneh. Če so kateri koli podatki napačni, jih bomo popravili takoj, ko od vas prejmemo ustrezno obvestilo ali pisna dokazila.

Pravica biti pozabljen

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor bo potrebno, ob upoštevanju zakonskih zahtev za vzdrževanje finančnih evidenc.

Pravico imate, da nam naročite, da izbrišemo vse osebne podatke. Če nam želite naročiti, da ga izbrišemo, to storite po e-pošti na naslov [email protected].

Vsi podatki, ki niso več potrebni, bodo varno in zaupno izbrisani ali uničeni.

Pravica do popravka

Sprejeli bomo vse razumne korake, da zagotovimo, da so vaši osebni podatki aktualni in točni. Če se odkrijejo netočni ali nepopolni podatki, jih bomo varno in zaupno popravili ali odstranili.

Pravico imate, da nam naročite odstranitev nepopolnih osebnih podatkov. Če želite zahtevati odstranitev nepopolnih podatkov, to storite po e-pošti na naslov [email protected].

Politika in uporaba družbenih medijev

Sprejemamo politiko družbenih medijev, da zagotovimo, da se naše podjetje in naše osebje na spletu ustrezno vedejo. Čeprav imamo morda uradne profile na platformah družbenih medijev, uporabnikom svetujemo, da preverijo pristnost takšnih profilov, preden sodelujejo ali delijo informacije s takimi profili. Na platformah družbenih medijev ne bomo nikoli zahtevali uporabniških gesel ali osebnih podatkov. Uporabnikom svetujemo, da se pri komuniciranju z nami na družbenih medijih obnašajo primerno.

Naše spletno mesto lahko vsebuje gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih, ki pomagajo deliti spletno vsebino neposredno s spletnih strani na ustrezne platforme družbenih medijev. Gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih uporabljate po lastni presoji in se strinjate, da lahko s tem objavite vsebino v viru ali strani vašega profila družbenih medijev.

Uporaba storitev s strani mladoletnikov

Storitve niso namenjene posameznikom, mlajšim od trinajst (13) let, in zahtevamo, da prek storitev ne posredujejo osebnih podatkov.

Druge spletne strani

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih zanimivih spletnih mest. Ko pa uporabite te povezave, da zapustite naše spletno mesto, upoštevajte, da nimamo nobenega nadzora nad tem drugim spletnim mestom. Zato ne moremo biti odgovorni za zaščito in zasebnost kakršnih koli informacij, ki jih posredujete med obiskom teh spletnih mest. Ta izjava o zasebnosti ne ureja takih spletnih mest. Bodite previdni in si oglejte izjavo o zasebnosti, ki velja za zadevno spletno mesto.

 

Politika piškotkov

To spletno mesto in CRANBOURN® app so v lasti in upravljanju CRANBOURN® (Holdings UK) Limited (v nadaljnjem besedilu: » CRANBOURN®«, »mi« ali »nas«). Naše platforme uporabljajo piškotke in enakovredne tehnologije, kot so slikovne pike, SDK in JavaScript (v nadaljnjem besedilu skupaj imenovani "piškotki"). Ta Politika piškotkov opisuje, kaj so piškotki, katere piškotke uporabljamo, za katere namene jih uporabljamo in partnerje, s katerimi pri tem sodelujemo.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik ali mobilni telefon shrani spletno mesto, ki ga obiščete, ali aplikacija, ki jo uporabljate. Piškotki se lahko med drugim uporabljajo za učinkovitejše delovanje spletnih mest/aplikacij ali na primer za zagotovitev, da izdelki, ki jih dodate v nakupovalno košarico, ostanejo v nakupovalni košarici. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za različne druge namene. V naslednjem razdelku si lahko preberete o vrstah piškotkov, ki jih uporabljamo.

CRANBOURN® uporablja tudi tehnologije, ki so enakovredne piškotkom, kot so slikovne pike in JavaScript.

Piksel je prosojna slika GIF, ki je dodana spletni strani. Piksli so nevidni. Piksli in SDK-ji se uporabljajo na primer za merjenje, ali je uporabnik videl spletno stran ali e-pošto. Omogočajo učinkovitejše delovanje spletnih strani in aplikacij ter povečujejo njihovo prijaznost do uporabnika. Alternativna imena za piksle vključujejo spletne svetilnike, sledenje hroščem, jasne GIF-e, oznake pikslov, SDK-je in GIF-e 1×1.

JavaScript je skriptni jezik, ki se pogosto uporablja za interaktivnost spletnih strani in za razvoj spletnih aplikacij. Skript se pošlje nazaj v spletni brskalnik z uporabo HTML in se izvede v brskalniku.

Kakšno vrsto piškotkov uporablja CRANBOURN® uporaba?

Uporabljamo nujno potrebne piškotke, piškotke za zmogljivost in trženjske piškotke.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo, da CRANBOURN®Spletna mesta in aplikacije lahko delujejo pravilno. Ti vključujejo na primer funkcijo prijave in možnost naročanja izdelkov.

Preberi več…

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo, da CRANBOURN®Spletna mesta in aplikacije delujejo pravilno. Ti piškotki zagotavljajo, da:

  • Izdelki, ki jih med nakupovanjem dodate v nakupovalno košarico, ostanejo tam;
  • Podatki, ki jih vnesete med postopkom naročanja, se ohranijo.
  • CRANBOURN® vam lahko ponudi darilo, če ste naročili za določen znesek.
  • Podatki o ulici se dodajo, če vnesete poštno številko.
  • Izberete lahko različne načine dostave naročila.
  • Ob zaključku naročila lahko izberete različne načine plačila.
  • Če ste prejeli darilno kartico ali kodo za popust, jo lahko unovčite.
  • Spletno nakupovanje lahko opravite na CRANBOURN® varno.
  • Nastavitve vašega brskalnika so shranjene, tako da si lahko našo spletno stran optimalno ogledate na svojem zaslonu.
  • Lahko se odzovete na povratne informacije.
  • Možno je odkriti zlorabo ali morebitne težave na naših spletnih mestih, aplikacijah in storitvah, na primer z registracijo več zaporednih neuspelih poskusov prijave.
  • Način uporabe strani na našem spletnem mestu je shranjen, tako da se lahko premikate naprej in nazaj na predhodno obiskane strani.
  • Jezik in država sta shranjena, tako da vam ni treba znova vnašati nastavitev jezika in države.
  • Na voljo je možnost shranjevanja vaših prijavnih podatkov, tako da se vam ni treba znova prijaviti.
  • Način plačila lahko shranite, da ga naslednjič vnaprej izberemo za vas.
  • Da vrstico Unique Selling Point prikažemo samo, če je prej niste kliknili stran.
  • Rezultate vprašalnika lahko shranimo v orodju Vodena prodaja, da nam vaših preferenc ni treba znova zahtevati.
Skrij se

Analitični piškotki

Analitični piškotki zbirajo statistične podatke o naših uporabnikih. Ti statistični podatki nam omogočajo nenehno izboljševanje naših aplikacij in spletnih mest.

Preberi več…

Te piškotke uporabljamo za:

  • Sledenje, koliko obiskovalcev obišče našo spletno stran in aplikacijo ter primerljivi statistični podatki;
  • Sledenje statističnim podatkom o, na primer, naših glasilih in prostih delovnih mestih, objavljenih na spletu.
  • Izdelava analiz, da lahko obiščemo spletno stran in aplikacijo čim bolj prijetno za naše obiskovalce.
  • Optimizacija več Googlovih storitev, kot je Google Analytics.
  • Optimizacija naših spletnih mest in aplikacij na splošno.
Skrij se

Tržni piškotki

Te piškotke uporabljamo, da vam prikažemo prilagojena sporočila glede na vaše spletno vedenje. Za to uporabljamo vaše spletno vedenje, ker želimo narediti naša prilagojena sporočila čim bolj ustrezna. To prilagojeno sporočilo lahko prikažemo na našem spletnem mestu in v aplikaciji ali zunaj naših platform. Uporabljamo več oglaševalskih platform, kjer lahko naletite na takšno prilagojeno sporočilo. Podrobnosti o teh si lahko ogledate na spodnjem seznamu partnerjev za piškotke. Končno uporabljamo vaše vedenje in profil, da najdemo ljudi, ki so vam podobni, da jih lahko spremenimo tudi v naše oboževalce.

Preberi več…

Zaradi marketinških piškotkov lahko:

  • Ustvarite oglase, ki vam ustrezajo.
  • Preprečite, da bi ves čas videli iste oglase.
  • Preprečite, da bi videli oglase za izdelke, ki ste jih pravkar kupili.
  • Spremljajte, ali ste v interakciji z oglasi. S tem mislimo na primer ogled videa, klik na oglas, odgovor na sporočilo na Instagramu itd.
  • Preverite, ali ste oddali naročilo, potem ko ste videli ali kliknili oglas.
  • Preverite, ali vas spletni oglasi spodbudijo k nakupu z CRANBOURN® Maloprodajna partnerska trgovina.
  • Za obisk CRANBOURN se obrnite na druge ljudi, ki so vam enakovredni v smislu obnašanja in profila® spletno mesto ali aplikacija.
  • Izmerite uspešnost naših akcij za trženje zaposlitve.
  • Če je primerno, prilagodite pregled prostih delovnih mest na naši karierni spletni strani.

CRANBOURN® uporablja samo marketinške piškotke, če ste to dovolili. Od trenutka, ko prekličete svoje dovoljenje za uporabo in namestitev marketinških piškotkov, se lahko oglasi še vedno prikazujejo, vendar so to naključni oglasi.

Skrij se

S spodnjim gumbom 'Posodobi nastavitve piškotkov' si lahko ogledate pregled piškotkov, ki jih uporabljamo, in partnerjev, s katerimi sodelujemo. Spodaj lahko izbirate tudi glede piškotkov:

Moje nastavitve glede piškotkov

Posodobite nastavitve piškotkov

Če želite izbrisati že nameščene marketinške piškotke na vaši lokalni (mobilni) napravi, lahko to spremenite v nastavitvah brskalnika (glejte spodaj).

Nastavitve brskalnika

S prilagoditvijo nastavitev brskalnika lahko preprečite, da bi se piškotki spletnih strani namestili na vaš računalnik. S to spremembo boste pred namestitvijo piškotkov prejeli opozorilo. Nastavitve je mogoče prilagoditi tudi tako, da brskalnik zavrne vse piškotke ali samo piškotke tretjih oseb. Poleg tega lahko izbrišete že nameščene piškotke. Nastavitve je treba prilagoditi posebej za vsak brskalnik v vsaki napravi, ki jo uporabljate.

Pomembno je vedeti, da če ne želite uporabljati piškotkov, vse funkcije na spletnem mestu morda ne bodo delovale pravilno. Poleg tega zavračanje piškotkov ne pomeni, da ne boste več videli prilagojenega CRANBOURN® oglasi. Oglasi bodo potem samo naključni in ne prilagojeni vašim interesom. Kako prilagoditi nastavitve posameznega brskalnika, lahko izveste v priročnikih ali funkcijah pomoči različnih brskalnikov:

  • Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Internet Explorer Edge

Brisanje zgodovine piškotkov

Če ste zgoraj izbrali "zavrnitev marketinških piškotkov", ti piškotki od tega trenutka naprej ne bodo več nameščeni. Poleg tega lahko zgodovino piškotkov iz različnih brskalnikov izbrišete na naslednje načine. Pomembno je vedeti, da zaradi tega vse funkcije na spletnem mestu morda ne bodo delovale pravilno. Če obiščete našo spletno stran, vas ne bomo več samodejno prepoznali in se morate na primer znova prijaviti, ko želite oddati naročilo.

Brisanje piškotkov v Chromu:

  • Kliknite na 3 pike zgoraj desno. Kliknite Zgodovina > Zgodovina > Počisti podatke brskalnika
  • V meniju »Počisti podatke brskalnika« imate možnost brisanja podatkov brskanja od prve uporabe do zadnje ure. Nato označite, katere elemente želite izbrisati. Poleg tega morate za odstranitev piškotkov obkljukati vsaj »Piškotki in drugi podatki o spletnih mestih in vtičnikih«.
  • Kliknite gumb »Počisti podatke brskalnika«.

Brisanje piškotkov v Safariju:

  • Odprite Safari in pojdite na Safari > Nastavitve > Zasebnost > Izbriši shranjene piškotke in podatke > Upravljanje podatkov spletnega mesta > Izbriši vse.

Brisanje piškotkov v Firefoxu:

  • Kliknite 3 vrstice zgoraj desno in kliknite Možnosti > Zasebnost > Izbriši posamezne piškotke.
  • Kliknite »Izbriši vse«.

Brisanje piškotkov v Microsoft Edge:

  • Kliknite 3 pike zgoraj desno > Nastavitve. V razdelku »Počisti podatke brskalnika« označite možnost »Izberite, kaj želite počistiti«.
  • Izberite piškotke (predizbrane) > Kliknite na gumb »Počisti«.

Brisanje piškotkov v Internet Explorerju:

  • Kliknite zobnik zgoraj desno > izberite »Internetne možnosti« > zavihek »Splošno«. V razdelku »Zgodovina brskalnika« kliknite »Izbriši«.
  • Ne želite izbrisati vsega? Nato ne pozabite obkljukati »Piškotki in podatki spletnega mesta« in kliknite »Izbriši«.

Brisanje piškotkov na telefonu:

iPhone

  • Če želite počistiti zgodovino in piškotke, pojdite v Nastavitve > Safari in tapnite Počisti zgodovino in podatke spletnega mesta. Če počistite zgodovino, piškotke in podatke o brskanju iz brskalnika Safari, ne boste spremenili podatkov o samodejnem izpolnjevanju.
  • Če želite počistiti piškotke in obdržati zgodovino, pojdite v Nastavitve > Safari > Napredno > Podatki spletnega mesta in tapnite Odstrani vse podatke spletnega mesta.
  • Če želite obiskati spletna mesta, ne da bi zapustili zgodovino, vklopite ali izklopite zasebno brskanje.

Android

  • V aplikaciji Chrome
  • V telefonu ali tabličnem računalniku Android odprite aplikacijo Chrome Chrome.
  • V zgornjem desnem kotu tapnite Več.
  • Tapnite Zgodovina in nato Počisti podatke brskanja.
  • Na vrhu izberite časovno obdobje. Če želite izbrisati vse, izberite Ves čas.
  • Ob možnostih »Piškotki in podatki spletnih mest« ter »Predpomnjene slike in datoteke« potrdite polja.
  • Tapnite Počisti podatke.
  • Naučite se spremeniti dodatne nastavitve piškotkov v Chromu.

V drugih aplikacijah brskalnika

Če uporabljate Firefox ali drug brskalnik, poiščite navodila na njegovem spletnem mestu za podporo.

Spremembe politike

To politiko lahko občasno spremenimo. Če gre za temeljno spremembo, o kateri vas moramo obvestiti, zahtevati vaše dovoljenje ali če je sprememba za vas pomembna na kakršen koli drug način, bomo zagotovili, da boste prejeli ustrezne informacije precej preden bo sprememba začela veljati.

Kontaktirajte CRANBOURN® Holdings Limited

Kadar koli nas lahko kontaktirate na:

  • Zahtevajte dostop do informacij, ki jih CRANBOURN® Holdings Limited ima o vas
  • Popravite vse informacije, ki jih CRANBOURN® Holdings Limited ima o vas
  • Zahtevajte izbris podatkov, ki jih CRANBOURN® Holdings Limited ima o vas

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti ali naši obravnavi vaših osebnih podatkov, pišite po e-pošti na naslov [email protected].

Če menite, da bi lahko prišlo do težave z ravnanjem z vašimi podatki, se obrnite na CRANBOURN® Holdings Limited po elektronski pošti na naslov [email protected]. Če še vedno ne boste zadovoljni, se imate pravico pritožiti na urad Informacijskega pooblaščenca (ico.org.uk).

Angleška vrtna zabava™

Luksuzna dišeča sveča, 220 g, Aqua Blue

Vrtnica | Lilija | pačuli
Mehko cvetlično
£52.00 200 ml
26,00 £ za 100 ml

Angleška vrtna zabava™

Luksuzna dišeča sveča, 220 g, kredasto bela

Vrtnica | Lilija | pačuli
Mehko cvetlično
£52.00 200 ml
26,00 £ za 100 ml

Trenutki na Mauritiusu™

Luksuzni sobni difuzor, 100 ml, Aqua Blue, naravna trstika

Petitgrain | Ylang Ylang | Jasmine
Omamno cvetlično
£52.00 100 ml
52,00 £ za 100 ml

Trenutki na Mauritiusu™

Luksuzni sobni difuzor, 100 ml, kredasto bela, naravna trstika

Petitgrain | Ylang Ylang | Jasmine
Omamno cvetlično
£52.00 100 ml
52,00 £ za 100 ml

Pridružite se Potovanju

Prijavite se, če želite prejemati najnovejše novice, dogodke in predstavitve CRANBOURN®.

Nalaganje...
Zapri Hitri pogled